Количка 0
0,00 лв.

ESCAPE ROOM. Приключение в 10 стаи (книга игра)

От: Джеймс Хамър-Мортън

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ММПЗ032
25,95 лв.
Книгата на Джеймс Хамър-Мортън – „ESCAPE ROOM. Приключение в 10 стаи“ Ви предлага едно вълнуващо реално ескейп преживяване. Всяка глава представлява различна стая, пълна с множество интерактивни загадки. Книгата следва историята на младия репортер Адам и неговия приятел Хенри. Двамата трябва да разкрият дълбоко заровените тайни на корпорация Wexell и да спрат плана ѝ за завладяване на света. 
​Феноменът ESCAPE ROOM завладял света вече повече от десет години. Към този момент съществуват над 50 000 ескейп стаи, всяка уникална по своему. Те са пълни със загадки и мистерии и са изключително популярни както в целия свят, така и в България

Книгата на Джеймс Хамър-Мортън – „ESCAPE ROOM. Приключение в 10 стаи“ Ви предлага едно вълнуващо реално ескейп преживяване. Всяка глава представлява различна стая, пълна с множество интерактивни загадки. Книгата следва историята на младия репортер Адам и неговия приятел Хенри. Двамата трябва да разкрият дълбоко заровените тайни на корпорация Wexell и да спрат плана ѝ за завладяване на света. Вие сте единствените, които могат да им помогнат да разберат истината. Подгответе се за скоростни измъквания, тайни подводни бази и разкрития по-невероятни и от най-смелите ви очаквания.

Авторът Джеймс Хамър-Мортън е създател на две успешни ескейп стаи, а също така е и консултант на свои колеги в тази сфера. Книгата му „ESCAPE ROOM. Приключение в 10 стаи“ може да се играе както самостоятелно, така и от група приятели. Най-важното е да следите детайлите, да мислите нестандартно и най-вече – да се забавлявате!
Повече информация
ISBN 9786197659207
Тегло 0.450000
Цветност цветна
Издател Миранда
Корица твърда
Размери 17х24
Брой страници 224
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:ESCAPE ROOM. Приключение в 10 стаи (книга игра)
Вашият рейтинг