Количка 0
0,00 лв.

Енциклопедия по шахмат: илюстриран самоучител

От: Джеймс Ийд

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
КГМ55
19,90 лв.
​Усъвършенствaйте древното изкуство на шахмата – играта на царетеТова уникално илюстрирано ръководство е подредено така, че бързо да можете да разпознаете проблема, който ви интересува и да откриете подходящото решение. Повече от 300 примери демонстрират атакуващите и защитните стратегии в дебюта, мителшпила и ендшпила на играта + 3D илюстрации. 
​Усъвършенствaйте древното изкуство на шахмата – играта на царете! Изучавайте ключовите техники и класическото творчество на шахматните майстори, включително типичните тактически прийоми, комбинации, жертви и пешечните структури! 

Това уникално илюстрирано ръководство е подредено така, че бързо да можете да разпознаете проблема, който ви интересува и да откриете подходящото решение. Повече от 300 примери демонстрират атакуващите и защитните стратегии в дебюта, мителшпила и ендшпила на играта. Всеки пример е придружен от обяснителни 3D илюстрации, за да можете лесно да проследявате ходовете, а спираловидното подвързване позволява да използвате книгата удобно при всяко положение.
Повече информация
ISBN 9789549817942
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Книгомания
Корица твърда
Брой страници 290
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Енциклопедия по шахмат: илюстриран самоучител
Вашият рейтинг