Количка 0
0,00 лв.

Емоционална интелигентност 2.0

От: Травис Брадбери, Джийн Грийвс

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИЗ599
16,00 лв.

С включена и подобрена онлайн
версия на най-известния в света тест
за емоционална интелигентност

Образование. Опит. Познания или интелектуална мощ. Нито едно
от изброените не е адекватен показател защо едни хора успяват, а други не.

Къде е разковничето на успеха тогава?

Оказва се, че не коефициентът на интелигентност определя колко успешни ще бъдем в личния и социалния си живот, а емоционалната ни интелигентност. Именно тя е в основата на успешната комуникация, на кариерното израстване и на щастливите връзки. За разлика от коефициента на интелигентност, който е неизменна величина, емоционалната интелигентност не е константа. Можем да подобрим нивото ѝ, като опознаем емоциите си, осъзнаем какво ги поражда и се научим да ги владеем.

Настоящата книга е практично ръководство за бързо повишаване на емоционалната интелигентност. След като направите теста към книгата и разберете какъв е вашият коефициент на емоционална интелигентност, може да проследите проблемните за вас области и да изберете определени стратегии и техники, с които да повишите резултатите си. Понякога с малка промяна може да постигнете драстично подобрение във всички области на живота.

***

"Всички чувстващи същества имат съзнание, но само хората притежават забележителен интелект. Като човешки същества сме подложени на постоянен поток от положителни и отрицателни мисли и емоции, а това, което ни отличава, е, че сме способни да се променяме към по-добро. „Емоционална интелигентност 2.0“ обяснява кратко и ясно как творчески да се справим с емоциите и да използваме интелекта си в свой интерес."

Далай Лама

"Тази книга представя изобилие от практични открития и обръща особено внимание на повишаването на коефициента на емоционалната интелигентност. Проучванията дават убедителни доказателства, че той е по-важен от коефициента на интелигентност в почти всички роли в живота на човека и в много случаи оказва по-голямо влияние върху лидерските качества на личността."

- Стивън Кови, автор на бестселъра „Седемте навика на високоефективните хора“

Повече информация
ISBN 9786190104612
Цветност черно/бяла
Издател Изток - Запад
Корица мека
Брой страници 240
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Емоционална интелигентност 2.0
Вашият рейтинг