Количка 0
0,00 лв.

Едно желание може да промени вашия живот

От: Гал Сасон, Стив Уейнстийн

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
УКП292
16,00 лв.

Как да използваме древната мъдрост на Кабала, за да осъществим мечтите си.

Книгата “Едно желание може да промени вашия живот”, написана от Гал Сасон в съавторство със Стив Уейнстийн, е създадена на основата на богатата духовна информация, натрупана по време на неговите семинари. Причината за появата и е, че Гал намирал повечето от издадените преди това книги за прекалено сложни или традиционни. За да я напишат, авторите разшифровали записите от семинарите на Гал, така че да се получи нещо като “семинар в книга”.

Резултатът – истински интригуващ, новаторски подход към Кабала, при който авторите интегрират митология, научни изследвания и практически упражнения в една цялостна десетседмична програма, предназначена да насочи читателя както към материални, така и към духовни придобивки, независимо от неговата вяра или религия.

Книгата може да служи като пособие за всекидневни упражнения, които да ни приближат към самите себе си и към архетипните енергии на кабалистичното Дърво на живота. Тя предлага пътешествие по сферите на Дървото, съпроводено с медитации, митове, упражнения и философски разсъждения. По такъв начин можем да изпълним най-съкровените си желания, независимо какви са те.

Повече информация
ISBN 9789544744342
Цветност черно/бяла
Издател Кибеа
Корица мека
Брой страници 372
Дата на издаване 2007 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Едно желание може да промени вашия живот
Вашият рейтинг