Количка 0
0,00 лв.

Джаки и Мария

От: Джил Пол

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ353
19,99 лв.

Роман за Джаки Кенеди и Мария Калас

Съпругата на президента и най-голямата оперна звезда – едно съперничество, което разтърси света!

Роман за Джаки Кенеди и Мария Калас

Съпругата на президента и най-голямата оперна звезда – едно съперничество, което разтърси света!

Авторката на „Тайната съпруга“ ни представя една история за любов, страст и трагедия, която съдбата разиграва, като сблъсква Джаки Кенеди и Мария Калас и ги превръща в съперници за сърцето на един и същ мъж.

Джаки Кенеди е красива и интелигентна жена, която тайно обмисля да напусне своя съпруг, младия и амбициозен сенатор. Животът в светлината на прожекторите с един свръхамбициозен и склонен към изневери мъж, който не прекъсва ваканцията си дори заради мъртвороденото си дете, съкрушава Джаки. Затова, когато я канят на плаване с луксозната яхта на милиардера Ари Онасис, тя приема... и така се запознава с човек, който ще промени живота ѝ. Драматично!

Мария Калас е на върха на певческата си кариера и всички я смятат за най-доброто сопрано на оперната сцена, когато среща Аристотел Онасис, най-богатия мъж на света и неин сънародник. Уморена от бездетния си и лишен от страст брак и притисната отвсякъде от претенциозни оперни директори и враждебна преса, тя се озовава във водовъртежа, сътворен от този свръхинтелигентен и изключително чаровен мъж.

Пътищата на Мария и Джаки се преплита неусетно и много скоро двете жени трябва да преосмислят всичко, което са приемали за даденост.

***

Превъзходна книга! Новият роман на Джил Пол улавя в цвят и звук победите и трагедиите на две забележителни и сложни жени, чийто живот се пресича по изненадващ и разрушителен начин. „Джаки и Мария“ е истински шедьовър на историческата проза. Препоръчвам го горещо!

- Хейзъл Гейнор

Повече информация
ISBN 9786190302353
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 432
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Джаки и Мария
Вашият рейтинг