Количка 0
0,00 лв.

Две половини на едно цяло

От: Мони Атанасова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМ184
14,90 лв.

Голямата мечта на Бела се сбъдва. Години наред е спестявала, за да посети Италия, и сега, под ръка с дневника, в който записва най-съкровените си тайни, откакто е навършила 15 години, вече лети за Неапол. Истинска приказка! И като в истинска приказка на син скутер се появява мечтаният принц. Е, почти. Трис е висок, красив и непоносимо дразнещ. Използва всяка ситуация, за да ядоса Бела, но е насреща винаги и за всичко. Неусетно младото момиче е напът да се влюби, а това би било голяма грешка - все пак тяхната връзка май не може да има бъдеще. Но под топлите лъчи на италианското слънце и невъзможното става възможно. Наистина!

Няма да намеря любов, която да е перфектна, но ще намеря любов, която да е истинска.

Голямата мечта на Бела се сбъдва. Години наред е спестявала, за да посети Италия, и сега, под ръка с дневника, в който записва най-съкровените си тайни, откакто е навършила 15 години, вече лети за Неапол. Истинска приказка!

И като в истинска приказка на син скутер се появява мечтаният принц. Е, почти. Трис е висок, красив и непоносимо дразнещ. Използва всяка ситуация, за да ядоса Бела, но е насреща винаги и за всичко.

Неусетно младото момиче е напът да се влюби, а това би било голяма грешка - все пак тяхната връзка май не може да има бъдеще. Но под топлите лъчи на италианското слънце и невъзможното става възможно. Наистина!

Едно момиче, едно момче. Потопете се в тяхната приказка.

***

Мони Атанасова (HeyItsMony) e водещ български буктокър и буктюбър. Завършва 36 СУ "Максим Горки" и по настоящем е студент специалност "Медии и журналистика" в УНСС.

Определя се като мечтател и човек, който обича да намира красивото дори извън страниците на книгите.

"Две половини на едно цяло" е дебютният ѝ роман.

Повече информация
ISBN 9789542731184
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 13x20
Брой страници 312
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Две половини на едно цяло
Вашият рейтинг