Количка 0
0,00 лв.

Две нощи в Лисабон

От: Крис Павоун

"Две нощи в Лисабон" е блестящ трилър на Крис Павоун - майстора в жанра, когото българските читатели добре познават.

Новата му взривоопасна история е наситена с такъв яростен ритъм, остри като бръснач прозрения и неочаквани обрати, че не дава мира дълго след последната страница.

Ариел Прайс, която сякаш тъкмо е подредила живота си, се буди в хотелска стая в Лисабон и е сама. Съпругът ѝ го няма - без предупреждение, без бележка. Не отговаря и на телефона си. Нещо не е наред.

Никой не може и не иска да ѝ помогне - нито в хотела, нито в полицията и в американското посолство… Към нея единствено изникват въпроси, на които не е сигурна, че изобщо може да отговори. Какво точно прави половинката ѝ в Лисабон? Защо Джон я е взел на бизнес пътуването си? Кой би искал да го нарани? И защо тя знае толкова малко за новия си - доста по-млад от нея - мъж?

Часовникът тиктака с бясно темпо, американката е уплашена и отчаяна. Времето ѝ изтича, а помощ може да получи само от човек, отдавна погребан в миналото ѝ… Онзи, когото никога не би потърсила сама.

"Две нощи в Лисабон" е блестящ трилър на Крис Павоун - майстора в жанра, когото българските читатели добре познават. Новата му взривоопасна история е наситена с такъв яростен ритъм, остри като бръснач прозрения и неочаквани обрати, че не дава мира дълго след последната страница.

***

"Роман, наситен с напрежение, което се ускорява като паникьосано сърце!"
- Лий Чайлд

"Висш пилотаж в жанра на трилъра."
- Джон Гришам

***

Крис Павоун (р. 1968) е американски автор на трилъри. Още първият му роман "Чужденците" се превръща в международен бестселър и му носи световна слава. Всяка следваща книга на Павоун неизменно оглавява читателските класации, а последната му, "Две нощи в Лисабон", печели ласкави отзиви и от имена като Стивън Кинг, Джон Гришам и Лий Чайлд.

Повече информация
ISBN 9786192650292
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кръг
Корица мека
Художник Биляна Славкова, Kontur Creative
Размери 14х21
Преводач Владимир Германов
Брой страници 480
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Две нощи в Лисабон
Вашият рейтинг