Количка 0
0,00 лв.

Две момичета, два катамарана

От: Джеймс Уорън

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ВН819
19,00 лв.
Хвърлете се в една история за живота на „морските хора“. Вдишайте соления въздух, опънете платната и отворете поглед към далечния хоризонт с това пътешествие на две нежни амазонки и един откривател.

Повече информация
ISBN 9786197300819
Тегло 0.200000
Рецензия ве жени, един мъж и необятната морска шир - хвърлете се с тях сред дълбините и разширете хоризонта на човешкия дух

Джеймс Уоръм влага огромен ентусиазъм и енергия, както и всичките си спестявания, за да сбъдне мечтата си – да плава през океаните. Въодушевлението, с което реализира идеята си заразява и две жени – Рут и Юта, които с качествата си по нищо не отстъпват пред легендарните мореплаватели. Рут – с вещината си в навигацията и трезвия си поглед към всеки проблем, Юта – с коравия си момчешки дух, с нежната си женственост и детския поглед към романтичното в света. Джеймс Уоръм ги описва и като богини, и като моряци, на които може да се разчита. И най-вече като опора, без която не би се справил в трудните моменти. С тънко чувство за хумор и с голяма доза самоирония, той разкрива дребните или по-сериозни проблеми в този триъгълник и описва как са ги преодолявали с много любов, обединявани от общата мечта.
Тръгнете на морското пътешествие заедно с тези съвременни амазонки, а авторът ще ви срещне и с някои именити свои съвременници и другари по душа – Ханс Линдеман, който поема през Атлантическия океан със своето 17-метрово сгъваемо кану „Клепер“, самотния мореплавател Хенри Уейклам, Бернар Моатесие, автор на книгата „Дългия път“.

За онези читатели, които са се вдъхновявали от разказите на Джошуа Слокъм,  Тур Хейердал , Бенгт Даниелсон и Ерик дьо Бишоп, тази книга ще бъде истинска находка!

Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Деница Попова
Брой страници 263
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Две момичета, два катамарана
Вашият рейтинг