Количка

Дом

От: Камелия Кучер

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
201068253
Специална цена 12,76 лв. Редовна цена 15,95 лв.

3,19 лв. 20 %

Франсоа Бернард е уважаван преподавател в Сорбоната и литературен критик. Той разказва една история, която започва, когато е бил на 13 години.

Камелия Кучер (1985 г.) издава своя дебютен роман „Дом“ след години пътуване по света, преди окончателно да се завърне в България заедно със семейството си. Живяла в Русия, Испания, Швейцария и Франция, Камелия Кучер завършва образованието си в Женева.

Любовта към думите съпровожда целия живот на Камелия, а „Дом“ е написан в рамките на една година. Както самата тя го описва: „едно откровение, най-сетне узряло достатъчно, за да стигне до света извън бюрото ми“.

 

Париж, 2016 г.

 

Франсоа Бернард е уважаван преподавател в Сорбоната и литературен критик. Той разказва една история, която започва, когато е бил на 13 години.

 

Марсилия, 1967 г.

 

Франсоа расте без обич и подкрепа от отчуждените си родители. И го приема за нормално. До деня, в който семейството на най-добрия му приятел Джейкъб го кани на вечеря. Сравнението между уюта и топлината в тяхната къща и студенината и пустотата в неговия дом е болезнено. В тежката и драматична за него нощ Франсоа среща младата и красива алжирка Фатима. И това белязва живота му завинаги. Благодарение на нея той тръгва по пътя на съзряването. Път, който ще го отведе в Париж, но и много по-далеч – към любовта, прошката и осъзнаване смисъла на живота.

 

Една трогателна история, преплела много човешки съдби по пътя им към Дома!

Повече информация
ISBN 9789542618140
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Художник Мариана Кръстева Станкова
Брой страници 288
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дом
Вашият рейтинг