Количка 0
0,00 лв.

Добрата дъщеря

От: Карин Слотър

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ККТ725
20,00 лв.

Две момичета са отведени в гората под дулото на оръжие. Едната бяга, за да се спаси. Другата остава...

Две момичета са отведени в гората под дулото на оръжие. Едната бяга, за да се спаси. Другата остава...

Щастливият семеен живот на тийнейджърките Шарлот и Саманта Куин в малък град е съсипан от брутално нападение над дома им, при което майка им загива. Баща им, не твърде популярен сред съгражданите си адвокат, е покрусен. Семейството е непоправимо разбито, обсебено от тайните на онази ужасна нощ.

Двайсет и осем години по-късно Чарли е тръгнала по стъпките на баща си и също е станала адвокат – съвършената добра дъщеря. Но ето че в Пайквил отново избухва насилие и ужасна трагедия нанася травма на целия град, а Чарли за пореден път попада в кошмар. Тя не само е непосредствен свидетел на местопрестъплението, а случаят отприщва у нея страшни спомени, които толкова дълго се е опитвала да потиска. Защото шокиращата истина за престъплението, съсипало семейството ѝ преди толкова години, няма да остане завинаги погребана.

Изпълнен с драматични обрати, романът „Добрата дъщеря“ е сред най-завладяващите трилъри, на които сте попадали, а авторката му вече си е извоювала името на най-добрият автор на мистерии.

Повече информация
ISBN 9786190204725
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Брой страници 552
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Добрата дъщеря
Вашият рейтинг