Количка 0
0,00 лв.

Дива роза

От: Сюзън Елизабет Филипс

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИБСХР44
14,90 лв.

Двама души, твърдоглави и страстни...Двама противници с нежни сърца...Но понякога битката в любовта може да бъде спечелена само със сладостта на помирението.

Двама души, твърдоглави и страстни...Двама противници с нежни сърца...Но понякога битката в любовта може да бъде спечелена само със сладостта на помирението.

Гражданската война между Севера и Юга може и да е свършила за всички останали, но не и за младата Кит Уестън. Предрешена като момче, тя пристига в Ню Йорк, за да убие Барън Кейн и по този начин да си възвърне собствеността над любимата плантация и неин роден дом в Южна Каролина, който обича с цялото си сърце и душа. Ала Кит не подозира, че презреният янки и герой от войната е не само най-заклетият ѝ враг, но и неин... настойник.

Заблуден, че Кит е момче, Кейн предлага на мърлявия и опърпан нехранимайко, когото залавя в градината на дома си, работа като помощник-коняр. Героят от войната няма представа в какво се забърква, ала много скоро открива истината. Малкият разбойник с цветист език се оказва смела и дръзка красавица с тъмновиолетови очи, която явно е решила да го подлуди...

***

„Никой не може да разказва истории както Сюзън Елизабет Филипс. Нейното уникално умениеда съчетава колоритни герои с неповторим хумор ги прави единствени по рода си.“

- Романтик Таймс

Повече информация
ISBN 9786191573165
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 332
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дива роза
Вашият рейтинг