Количка
Вход

Димитър Бербатов. По моя начин

От: Димитър Бербатов

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ7375
25,00 лв.

С предговор от сър Алекс Фъргюсън

С предговор от сър Алекс Фъргюсън

В тази книга има върхове и падения, успехи и разочарования. Всичко, което ще прочетеш, написах с желание да споделя с теб пътя си от малките асфалтови игрища до големите световни стадиони. Вижданията си за футбола, но и за живота. Мнението си по различни теми и отговорите на доста въпроси. Срещите си с интересни хора, със световни звезди и гениални футболисти. Сблъсъците си на терена и извън него. Всички препятствия, които прескочих, за да успея – по начина, който познаваш!

Моята история не е измислица, написана е в съавторство с истинския живот, и както често става в него, някои от ситуациите нямат щастлив край! Но това е само на пръв поглед, защото трудностите всъщност са хубаво нещо – те те карат да се развиваш. Вярвам, че ще ти бъде интересно, защото животът понякога е по-абсурден и забавен и от най-голямата измислица. А дали книгата ще те научи на нещо и ще те вдъхнови, това вече зависи от теб самия.

***

„Понякога, когато вземаш решения като мениджър, можеш да допуснеш грешки. Именно такъв беше случаят, когато играхме финала в Шампионската лига с „Барселона“ на „Уембли“… Все още виждам пред очите си разочарованието на лицето на Димитър. Това е нещо, за което аз винаги ще съжалявам – той заслужаваше своето място в отбора!”

- Сър Алекс Фъргюсън

Повече информация
ISBN 9789542827375
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица твърда
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Димитър Бербатов. По моя начин
Вашият рейтинг