Количка 0
0,00 лв.

Детска академия за добри обноски

От: Невена Бесарова

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СФД165
14,99 лв.

Експертът по добри обноски Невена Басарова представя най-важните правила от етикета за деца. 

Експертът по добри обноски Невена Басарова представя най-важните правила от етикета за деца. С практичните съвети и прекрасни илюстрации тази книга се превръща във вълнуващо пътешествие, което помага на малките читатели да откриват света около себе си с уверена усмивка.

„Детска академия за добри обноски“ е книга за правилата. За тези правила, които не ограничават, а дават свобода на всяко дете. Свободата да може, свободата да знае как да постъпи, свободата да бъде себе си и да има приятели. Свободата да избере да бъде специално.
Експертът по добри обноски Невена Басарова събира тук най-важното от своя опит в обучението по етикет. С помощта на прекрасните илюстрации на Стелияна Донева книгата се превръща във вълнуващо приключение, което помага на читателите да откриват света около себе си с уверена усмивка. На страниците на „Детска академия за добри обноски“ всяко дете ще открие как:

• да прави добро впечатление, където и да се появи;

• да се запознава и да се ръкува правилно;

• да спазва добра хигиена;

• да печели нови приятели;

• да пътува с добри обноски в самолет, автомобил и влак;

• да управлява гнева и страха си;

• да прави разлика между мечти и цели;

• да се храни възпитано и да хапва лесно „трудни“ храни;

• да бъде любезно и да отстоява личното си пространство;

• да се чувства добре прието в детската градина и в училище;

• да общува безопасно в интернет; 

• да опазва природата;

• да е най-щастливото дете в света!

Невена Басарова-Дичева е основател и управител на Първа детска академия за добри обноски, където обучава деца, тийнейджъри и техните родители как да се държат в обществото. Невена е сертифициран треньор по емоционална интелигентност, сертифициран експерт по социален етикет от престижната академия Minding Manners International в Лондон и създател на иновативната методика „Гъвкава дисциплина“, с помощта на която децата се възпитават в уважение към правилата и в същото време имат свободата и простора да се развиват. Носител е на годишна награда за обучение и развитие на списание Business Lady.

***

Жени като Невена Басарова затвърждават вярата ми, че майката може всичко. 

Децата се раждат с характер и призвание и е почти невъзможно да променим това. Но добрите маниери зависят изцяло от нас, родителите.

- Мария Пеева, основател на сайта „Мама Нинджа“

Аз имах огромното удоволствие да работя с госпожа Невена Басарова и да бъда неин ментор. Тя е един от най-рафинираните преподаватели в областта на етикета и добрите маниери не само в България, но и в световен мащаб. Познанията ù в тази област са на много високо ниво, което прави обученията й много ценни, интересни и търсени. 

Етикетът е един от основните компоненти за успех на нашите деца не само в професионален, но и в личен план.

Тъй като добрите маниери трябва да се преподават и усвояват от най-ранна възраст, госпожа Невена Басарова би била най-правилният ви избор. 

- Мариан Паркър, експерт по бизнес етикет

„Детска академия за добри обноски“ е уникална по рода си книга, която стъпка по стъпка въвежда децата в света на фините маниери. Чрез конкретни практични съвети тази книга помага и на родителите да подходят структурирано в подготовката на децата си за обществото, което ги очаква. Етикетът и добрите обноски могат да отворят много врати за лично и кариерно развитие, а Невена Басарова е най-добрият учител, който ще ви помогне да преминете през тях уверено, да се представите в най-добрата си светлина и да достигнете пълния си потенциал.

- Таня Димитрова, генерален консул на България в Милано 

В лицето на Невена Басарова срещнах професионализъм и изключителна способност да мотивира децата да бъдат толерантни едно към друго и да спазват правилата за добро държание. Моята вече седемгодишна дъщеря с нетърпение очаква следващите уроци при госпожа Басарова, за да затвърди усещането си, че е една истинска малка дама. Сигурна съм, че книгата „Детска академия за добри обноски“ ще помогне на много деца да се почувстват по-уверени и щастливи.

- Биляна Тончева, адвокат

Повече информация
ISBN 9786191515165
Цветност цветна
Издател СофтПрес
Корица мека
Брой страници 120
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Детска академия за добри обноски
Вашият рейтинг