Количка 0
0,00 лв.

Дарът на терапията

От: Ървин Ялом

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ККПП44
18,00 лв.

Проницателно четиво, в което съвременният читател може да намери отговор на въпроса как да преодолее вътрешните си конфликти и болки.

„Дарът на терапията“ е ярък израз на стремежа на прочутия американски психоаналитик Ървин Д. Ялом да обобщи своята клинична дейност. Написана с грижа за бъдещето на психоанализата, книгата блестящо съчетава експеримент и философия, позовавайки се на наследството на Епикур, Фройд, Ницше, Шопенхауер и Спиноза. Като се уповава на своя уникален опит и разказваческо умение, авторът изследва различните подходи – практически, философски и емоционални, които присъстват във всяка терапия.

***

Ървин Д. Ялом (1931) е сред родоначалниците на груповата психотерапия. Всепризнат е като свободомислещ интелектуалец и иконоборец. Почетен професор в Станфордския университет, автор на високо ценени от критиката бестселъри, изключително търсен психиатър и терапевт, той живее активно и днес. С годините успява да примири двете си големи страсти - писането и психотерапията. И го постига, защото е убеден, че целта им е една и съща: да помагат на хората по пътя към повече свобода и спокойствие. През 2013 г. „Колибри“ издаде една от най-магнетичните му творби – „Когато Ницше плака“.

Повече информация
ISBN 9786191503698
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Брой страници 328
Дата на издаване 2014 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дарът на терапията
Вашият рейтинг