Количка 0
0,00 лв.

Дафни

От: Джош Малерман

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ494
16,90 лв.

"Дафни" е смел опит класическа хорър история да бъде преобразена в силна метафора за борбата с тревожността и паническите атаки. Книга, насочена към проблемите, за които не се говори и които преследват и понякога погубват младите хора. Роман, който убеждава, че всеки трябва да получи помощ, но и трябва да умее да я поиска.

Понякога чудовищата те преследват, понякога са вътре в теб.

Но винаги се стремят да те погубят…

Кит Ламб и нейните приятелки от баскетболния отбор имат своя малка тайна – преди изстрел към коша задават въпроси, а резултатът дава изненадващо точни отговори.

И ето я Кит в края на големия мач. Има шанс да го спечели с едно последно хвърляне. Но за нея по-важен е въпросът, който просто трябва да зададе: „Дафни ще ме убие ли?“. И отговорът никак няма да ѝ хареса.

"Дафни" е стара градска легенда, която всички знаят, но някак забравят – докато пак не се развихри. Тя е невероятно високо момиче, за което някои казват, че е било убито, а други – че само е отнело живота си. Или че самото то е безмилостен убиец. А легендата гласи, че ако мислиш за Дафни, тя идва при теб. И те убива по особено жесток начин.

Сега момичетата от отбора не могат да спрат да мислят за нея. И тя идва за тях.

Повече информация
ISBN 9789542841494
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Преводач Паулина Мичева
Брой страници 296
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дафни
Вашият рейтинг