Количка 0
0,00 лв.

Да живее Тиквената кралица

От: Шай Ърншоу

Джак и Сали са създадени един за друг… Или пък не?

Сали Скелета вече официално е новата Тиквена кралица след бурната връзка с голямата ѝ любов Джак. Сали обожава Джак с всяка фибра на съществото си - де да можеше да каже същото и за новата си роля като кралица на град Хелоуин. Хвърлена под светлините на прожекторите и натоварена с всякакви кралски задължения, Сали не може да спре да се пита дали пък не е заменила пленничеството си при доктор Финкелщайн с друга, може би златна, клетка. И когато заедно със Зиро открива забравена врата към древно кралство, наречено град Сън, без да иска отприщва верига от зловещи събития, които ще поставят бъдещето ѝ като Тиквена кралица (а и самия град Хелоуин) в опасност.

Джак и Сали са създадени един за друг…
Или пък не?

Сали Скелета вече официално е новата Тиквена кралица след бурната връзка с голямата ѝ любов Джак. Сали обожава Джак с всяка фибра на съществото си - де да можеше да каже същото и за новата си роля като кралица на град Хелоуин.

Хвърлена под светлините на прожекторите и натоварена с всякакви кралски задължения, Сали не може да спре да се пита дали пък не е заменила пленничеството си при доктор Финкелщайн с друга, може би златна, клетка.

И когато заедно със Зиро открива забравена врата към древно кралство, наречено град Сън, без да иска отприщва верига от зловещи събития, които ще поставят бъдещето ѝ като Тиквена кралица (а и самия град Хелоуин) в опасност.

Може ли да се научи да бъде вярна на себе си и да спаси града, който е започнала да нарича свой дом, или бъдещето ѝ ще се превърне в най-страшния ѝ… ами, кошмар?

Повече информация
ISBN 9789542731009
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Художник Сойонг Ким, Кристиано Спадони
Размери 14х21
Преводач Мариана Христова
Брой страници 272
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да живее Тиквената кралица
Вашият рейтинг