Количка 0
0,00 лв.

Да измамиш джентълмен

От: Сара Адамс

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ453
18,00 лв.

За нея той е просто поредната ѝ мишена. Тя за него – чаровна измамница. Всичко трябваше да е просто игра. В ничии планове не влизаше да се влюбват един в друг.

За нея той е просто поредната ѝ мишена.

Тя за него – чаровна измамница. 

Всичко трябваше да е просто игра.

В ничии планове не влизаше да се влюбват един в друг.

Роуз е прелестна мошеничка, която знае как да изпразни безнаказано портмонето на всеки лондонски аристократ. Един ден обаче потропва на грешната врата и се изправя не пред изискания нехранимайко, когото е очаквала, а пред Карвър Ашбърн, граф Кенсуърт.

Младият мъж разкрива  измамата само за минути, но въпреки това не отпраща Роуз. Карвър е джентълмен, но дори джентълменът не би пропуснал шанса да се разсее от тъгата си с красива жена... особено когато знае, че тя не е тази, за която се представя. Напротив, повлича я със себе си към семейното имение – място, изпълнено с призраци от миналото.

Очарована от семейство на младия мъж, Роуз открива, че не всички аристократи са арогантни и алчни, а Карвър разбира, че дори една крадла може да има златно сърце. Двамата стават все по-близки, но скоро ще трябва да решат –  дали любовта си струва риска от още болка?

 

 

Повече информация
ISBN 9789542839453
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 328
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Да измамиш джентълмен
Вашият рейтинг