Количка
Вход

Чуй своето тяло

От: Сара Авънт Стоувър

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
КРГМ932
18,00 лв.

Задавате ли си често въпроса: след като отметнах всички задачи от списъка за деня, защо не съм щастлива?

Задавате ли си често въпроса: след като отметнах всички задачи от списъка за деня, включително здравословното смути, задължителния фитнес/ йога/ зумба, защо не съм щастлива?
Защото се опитваме да бъдем силни, да живеем правилно, да сме перфектните майки, съвършените жени и най-добрите в работата си! Бясната скорост на модерния живот ни пречи да чуваме вътрешния си глас, който ни казва друго – да забавим темпото, да се вслушаме в тялото си. Но не всяка от нас може да остави живота си и да тръгне за Тибет, за да постигне хармония със себе си. Затова авторката Сара Стоувър създава книга, която е и сборник със съвети, и практическо ръководство по йога и медитация, и готварска книга с рецепти.
„Чуй своето тяло“ включва подредени по сезони:
Лесни съвети, подходящи и за най-натоварения начин на живот – и на изтощените майки, и на свръхангажираните бизнес дами 
Упражнения и медитация за хармонизиране на тялото и настройване на биологичните ритми към всеки период от денонощието и към всеки сезон
Ин и ян йога практики, съобразени с физиката и възрастта на жените
Здравословни и вкусни рецепти
Сара Авънт Стоувър предлага стотици малки стъпки – лесно изпълними, но и достатъчно задълбочени, за да намалим стреса, да се избавим от неразположенията и болестите, като сме в синхрон с четирите годишни времена, с циклите в живота на жената и с фазите на Луната.
„Всичко в тази книга е личен процес, затова избирайте и прилагайте само нещата, които са подходящи за вас! Пробвайте едно, после друго – проверете кое сработва и кое не. Оставете се да бъдете водени от опита и от преживяванията си. И промяната непременно ще се случи!“ - Сара Авънт Стоувър

Повече информация
ISBN 9789547713932
Цветност черно/бяла
Издател Кръгозор
Брой страници 376
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чуй своето тяло
Вашият рейтинг