Количка
Вход

Чудовища и будители

От: Светослав Иванов

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ВНП441
17,00 лв.

Авторитетният водещ Светослав Иванов за първи път събира най-добрите си коментари в книжно тяло.

В епоха на бързи храни и бързи медии, силно преработени и лесносмилаеми сензации, един журналист ни поднася най-питателното блюдо – анализ на фактите. Всяка седмица Светослав Иванов започва предаването си „120 минути“ в ефира на bTV с безкомпромисен коментар върху явленията, прекрояващи днешната действителност. Низ от проницателни аргументи и отдавна забравени ценности, реториката му се издига над медийното жужене и ни предизвиква да преосмислим кои са истинските чудовища и будители на нашето време.

Сега авторитетният водещ за първи път събира най-добрите си коментари в книжно тяло. От скандала за милиарди около КТБ и протекционистките мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп до опита за самоубийство на жизнерадостно младо момиче или поредния терористичен акт в Европа – колекцията на Светослав Иванов не признава географски и тематични граници, но е обединена от мисията да изведе българина от водовъртежа на фалшивите новини и първичните нрави.

Със своето послание за един по-добър, по-човечен и по-информиран свят коментарите на водещия ще отекват у вас дълго след като сте затворили последната страница.

Повече информация
ISBN 9786197300192
Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Брой страници 280
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чудовища и будители
Вашият рейтинг