Количка 0
0,00 лв.

Крис победи рака. Програма за изцеление по естествен път

От: Крис Уорк

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
КПП767
20,00 лв.

Книгата съдържа безценни съвети, познания и ефективни начини за лечение, които ще ви вдъхновят и напътстват по пътя към по-добро здраве.

Два дни преди Коледа енергичният по природа Крис е диагностициран с рак на дебелото черво в напреднал стадий. Преди да се усети, се озовава в операционната, където отстраняват тумор с размерите на топка за голф и една трета от дебелото му черво.

За да се предотврати рецидив, лекарите му назначават задължителен курс химиотерапия от 9 до 12 месеца. След първата порция подходяща храна в болницата получава ясен знак, че най-вероятно начинът на хранене и отговорното отношение към собственото тяло са пътят към излекуването. Това прозрение се разминава със съветите на официалната медицина и мнението на семейство и приятелите му.

Милиони читатели следват емоционалното пътешествие към изцелението на Крис в неговия блог Chris Beat Cancer. В дебютната си книга той навлиза дълбоко в разсъжденията и научните доказателства, заложени в основата на стратегията му за разбирателство с рака. Изграждайки своя интегративен подход, разкрива корупцията и неефективността в медицинската и фармацевтичната индустрия, изследва различни гледни точки и области на науката. Черпейки от най-актуалните и достоверни изследвания, както и от дълбоката си вяра, споделя своите стратегии: Мислене на победител, радикални промени в начина на хранене и живот, както и средства за умствено, емоционално и духовно изцеление.

Книгата съдържа безценни съвети, познания и ефективни начини за лечение, които ще ви вдъхновят и напътстват по пътя към по-добро здраве.

***

Крис Уорк е автор, лектор, защитник на пациентите и кръстоносец на здравословния начин на живот. На 26 години е диагностициран с рак на дебелото черво в трети стадий и се подлага на операция. Вместо химиотерапия обаче използва здравословен режим на хранене и природни терапии, за да се излекува.

Многобройните изяви на Крис по радиото и телевизията, както и участието му в наградения документален филм The C Word вдъхновяват безброй хора да поемат контрол върху здравето си и да обърнат хода на болестта чрез радикална промяна в начина на хранене и живот.

Повече информация
ISBN 9789544749767
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Кибеа
Корица мека
Художник Красимира Деспотова
Размери 14х21
Преводач Ани Арсова
Брой страници 376
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Крис победи рака. Програма за изцеление по естествен път
Вашият рейтинг