Количка 0
0,00 лв.

Чичо Ал Капоне: Неразказаната семейна история

От: Диъдри Мари Капоне

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ХБ269
19,90 лв.


"Аз съм Капоне. Дядо ми е Ралф Капоне - официално обявен през 1930 г. от Чикагската комисия за борба с престъпността за Обществен враг №3. Всъщност съм праплеменницата на неговия партньор, по-малък брат и Обществен враг №1 - Ал Капоне.

През по-голямата част от живота си не споделях с готовност тази информация. Всъщност полагах неимоверни усилия да скрия, че нося името Капоне, което причини неописуеми душевни страдания на мнозина от нашата фамилия. През 1972, когато станах на трийсет, напуснах Чикаго и оставих зад гърба си семейната история. Започнах нов живот в Минесота, като направих всичко възможно никой, освен моя съпруг Боб, да не разбере за потеклото ми. Успях...

В "Чичо Ал Капоне" ще ви отведа там, където малцина са допускани. Ще минем покрай телохранителите и ще влезем в дома на Капоне на Преъри авеню 7244 в Чикаго. Ще отседнем в дървената хижа, построена специално за чичо Ал, за да се възстанови след годините в затвора в Уисконсин, както и в дома му в Маями, Флорида, където умира. Ще ви разкажа подробности за хората от семейството си, които, надявам се, ще ви помогнат да ги разберете и да усетите колко трудно ми беше да израсна с името Капоне. Не съм сторила нищо лошо, но "понесох греховете на предците си"."

Диъдри Мари Капоне
Повече информация
ISBN 9786197419252
Цветност черно/бяла
Издател Hybrid Books
Корица мека
Брой страници 284
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чичо Ал Капоне: Неразказаната семейна история
Вашият рейтинг