Количка 0
0,00 лв.

Четене с разбиране. Учебно помагало за 3. клас (Скорпио)

От: Дарина Йовчева, Маргрета Тенекеджиева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СРЛ364
6,99 лв.

Учебното помагало - "Четене с разбиране", е предназначено за ученици от III. клас, с цел децата да развият стратегията за четене с разбиране. Избраните текстове кореспондират с емоционалните и интелектуалните нужди на детето в тази възраст и биха подпомогнали неговото духовно обучение и израстване. Настоящият сборник е предназначен да улесни осмислянето на прочетеното и да освободи когнитивни ресурси за интерпретация.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Помагалото цели да подпомогне усъвършенстването на уменията за четене с разбиране в III. клас. В него са поместени разнообразни литературни и научни текстове, подходящи за възрастта на децата. В него могат да се срещнат задачи за изразяване на мнение или предвиждане относно какво ще се случи след това в текста. Сборникът ще улесни осмислянето на прочетеното и интерпретацията впоследствие.

Авторите са висококвалифицирани специалисти и дългогодишни начални учителки с над 20-годишен опит. Притежават солидна научна и теоретична подготовка, както и богата практика. Те представят най-добрите традиции в българското образование и ги съчетават със съвременните тенденции и модерни методи за обучение в образователната система.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789547926288
Тегло 0.250000
Цветност черно/бяла
Издател Скорпио
Корица мека
Размери 20х29
Брой страници 104
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Четене с разбиране. Учебно помагало за 3. клас (Скорпио)
Вашият рейтинг