Количка 0
0,00 лв.

Чаша, пълна с утеха

От: Карън Хокинс

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ321
23,00 лв.

Пътищата на трите жени се срещат на кръстопът, за да поемат неохотно заедно на магично пътешествие и да открият изцеление, приятелство и семейство.

Ейва Дъв е разтревожена. Малко преди чайната ѝ да отвори врати, билките ѝ са пощурели. Внезапно чаят, който доскоро е приспивал клиентите ѝ безотказно, сега ги държи будни до зори. Чаят, разпалвал романтични пламъци, пък кара хората да споделят най-мрачните си тайни, а този против тревожност – да зяпат в огледалото с часове. В отчаяно търсене на лек за проблема Ейва ще навлезе в опасна територия и ще бъде принудена да се изправи срещу тайна, която крие повече от десетилетие.

Елън Фостър се завръща в Дъв Понд за погребението на отчуждената си дъщеря. Успешната архитектка планира да продаде къщата ѝ и да отведе шестнайсетгодишната си внучка Кристен към по-добър живот, далеч от проклетото градче. Ала Кристен има други планове. Решена да остане с приятелите си в Дъв Понд, момичето се отправя в търсене на отговори, които е отбягвала цял живот. За да си върне свободата си и да се отърве от бабата, която почти не познава, Кристен трябва да открие отсъстващия си баща.

Пътищата на трите жени се срещат на кръстопът, за да поемат неохотно заедно на магично пътешествие и да открият изцеление, приятелство и семейство.

Повече информация
ISBN 9789542846321
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14.3х21
Брой страници 408
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чаша, пълна с утеха
Вашият рейтинг