Количка 0
0,00 лв.

Час за разплата

От: Луиз Пени

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФХКР77
17,99 лв.Арман Гамаш отново е тук... И този път той не е разследващия, а главния заподозрян.
Опитайте се да разрешите поредния заплетен криминален случай на Арман Гамаш, този път залогът е неговото лично освобождение
В стената на бистрото в Трите бора е зазидана карта, която сто години тъне в мрак и чака да я открият. Когато най-сетне я изваждат на дневна светлина, жителите решават, че са попаднали на любопитна, но безполезна вещ, лишена от всякаква стойност. Ала колкото повече се взират в нея, толкова по-странна започва да им се струва.

След като я подаряват на командир Гамаш при встъпването му на новата длъжност, картата отвежда бившия главен инспектор до смущаващи тайни. Среща го със стар приятел и още по-стар враг. Принуждава го да отвори врата, през която иначе не би минал.

В Академията на Sûreté Арман Гамаш попада на четирима кадети и един мъртъв преподавател. А заедно с трупа намира и копие на старата чудата карта. Разследването бързо се обръща срещу самия командир и мистериозните му взаимоотношения с първокурсничката Амелия Шоке, за да отведе полицаите отново до Трите бора – или по-точно до стъклопис от Първата световна война, който пази собствените си зловещи тайни.

За Амелия Шоке и Арман Гамаш най-накрая е настъпил час за разплата.
Повече информация
ISBN 9786191516377
Тегло 0.600000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 464
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Час за разплата
Вашият рейтинг