Количка
Вход

Бунтът на сенките

От: Димитър Желев

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
БГПТ688
24,99 лв.
​В малък български град мрежа от корумпирани институции е впрегната, за да реализира алчните амбиции на местен бизнесмен. 
В малък български град мрежа от корумпирани институции е впрегната, за да реализира алчните амбиции на местен бизнесмен. Зад гърба му надничат личности, чиито власт и кръвожадност шокират Европа.

Марко Ванев е млад и непримирим по природа. Принуден да защити своята зараждаща се любов, той навлиза в дебрите на подземния свят, за да се изправи срещу кошмарите, които се крият там. Марко среща и други като него – хора, лишени от достойнство и право на живот: проститутката с дръзки мечти Камелия; психоложката Вера, вечно опитващата се да сглоби разбити личности и отчаяна за света, в който ще растат децата ѝ; полицаят Олег, отказващ повече да отвръща поглед на другата страна. 

От руините на болката сенките се надигат, за да спрат злоупотребите на политическите божества с чаровни усмивки и кръв по ревера. В жестоката игра справедливият им гняв се бори с могъществото на безграничната власт в този завладяващ трилър с множество обрати.
Повече информация
ISBN 9789542965688
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Потайниче
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 512
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бунтът на сенките
Вашият рейтинг