Тази година „Алея на книгата“ в София ще се проведе в периода от 4 до 10 септември на бул. „Витоша“ и в парка пред НДК. Издателска къща „Хермес“ ви очаква на шатра №11, където за периода на събитието всички наши книги ще се продават с 20% отстъпка.

 

По традиция на шатрата ще присъстват бестселърови заглавия като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Атомни навици“, „Лечителят медиум“, книгите на Джоджо Мойс, Сара Джио, Джени Хейл, Антъни Уилям, Жозе душ Сантуш, Хавиер Сиера, Даниъл Силва, Джеймс Патерсън, Джейн Ан Кренц, Нора Робъртс, Сандра Браун, Лусинда Райли и др.

За малките читатели сме подготвили прекрасни книжки, сред които са „Книга за джунглата“,  „Питър Пан“ и „Пинокио“ - с илюстрации на Кантен Гребан, „Мама завинаги“, „Татко завинаги“, „Историите на Шекспир за деца“, „Първи ден в детската градина“, „Време е за сън“, „Моята първа книга за времето“, „Моите приятели животните“, „Таен дневник за момичета“, „Таен дневник за момчета“, „Таен дневник за модата“, „Таен дневник за геймъри“, „Винаги ще те обичам“, „Ще те обичам нощ и ден“, „Правиш ме щастлив“, „Винаги ще съм до теб“, „Кулинарна книга на малкия пекар“ и много други.

Почитателите на класиката имат възможност да попълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“.

Разбира се, на щанда ви очакват и любими книги от български писатели. Сред тях са Ивинела Самуилова, Неда Антонова, Деметра Дулева, Камелия Кучер, Петя Александрова, Лилия Старева, Георги Божинов, Георги Мишев, Владимир Зарев, Александър Секулов, Георги Константинов, Иван Станков, Красимир Димовски, Костадин Костадинов, Тони Николов, Христо Добротинов и др.

Ако се интересувате от бизнес, приложна психология, духовни учения, рисуване, здравословен начин на живот или търсите идеи за подарък, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки от семейството.

По време на Алея на книгата сме организирали и срещи с писателите Георги Константинов, Лилия Старева, Петя Александрова, Тони Николов и Костадин Костадинов.

 

 

 

За всички, които нямат възможност да посетят събитието, до 11 септември отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ - София (бул. "Aлександър Стамболийски" 27А).