Тази година „Алея на книгата“ в София ще се проведе в периода от 5 до 11 септември на бул. „Витоша“ и в парка пред НДК. Издателска къща „Хермес“ ви очаква на шатра №11, където за периода на събитието всички наши книги ще се продават с 20% отстъпка.


 

По традиция на шатрата ще присъстват бестселърови заглавия като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Атомни навици“, „Живот на нашата планета“, „Разговори с Бога“, книгите на Джоджо Мойс, Сара Джио, Джени Хейл, Антъни Уилям, Жозе душ Сантуш, Хавиер Сиера, Джейн Ан Кренц, Нора Робъртс, Лусинда Райли и др.

За малките читатели сме подготвили прекрасни книжки, сред които са новите ни заглавия – „Първи ден в детската градина“ и „Време е за сън“, както и „Прегръдката“ и „Моята първа книга за природата“ – изданията, които спечелиха награди „Бисерче вълшебно 2022“. На щанда на „Хермес“ ще откриете още знакови заглавия като „Моите приятели животните“, „Винаги ще те обичам“, „Ще те обичам нощ и ден“, „Правиш ме щастлив“, „Винаги ще съм до теб“, „Денят, в който пастелите си тръгнаха“, „Аз обещавам“, „Кулинарна книга на малкия пекар“.

Почитателите на класиката имат възможност да попълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“. Запалените кулинари пък задължително трябва да обърнат внимание на „Тефтерът на баба“ от Светлана Илиева и Илиан Илиев и книгите на Джейми Оливър.

Разбира се, на щанда ви очакват и интригуващи заглавия от български автори - най-новите книги на Иван Станков, Красимир Димовски, Костадин Костадинов, Неда Антонова, Петя Александрова, както и любими книги от Ивинела Самуилова, Деметра Дулева, Камелия Кучер, Георги Божинов, Георги Мишев, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Христо Добротинов, Александър Чобанов и др.

 

Ако се интересувате от бизнес, приложна психология, духовни учения, рисуване, здравословен начин на живот или търсите идеи за подарък, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки от семейството.

 

„Хермес“ се включва и в културната програма на „Алея на книгата“ в София с Творческа вечер на Неда Антонова.

 

Заповядайте на 9 септември (петък) от 18,00 часа в Книжен център „Гринуич“, където ще можете да се срещнете с авторката и да си вземете автограф.

 

 

По време на Алея на книгата сме организирали и срещи с Петя Александрова и Костадин Костадинов.

 

 

 

Очакваме ви на 8 и 9 септември от 18:00 часа на шатра № 11.

 

За всички, които нямат възможност да посетят събитието, до 11 септември отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ - София (бул. "Aлександър Стамболийски" 27А).