Количка 0
0,00 лв.

Билки за здраве

От: Йовчо Добрев-Чортов

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
АТБ753
27,90 лв.

В настоящата книга авторът е подредил и поднесъл в справочен вид всички рецепти, които е събирал в течение на много години. 

В настоящата книга авторът е подредил и поднесъл в справочен вид всички рецепти, които е събирал в течение на много години. Рецепти и методи, които помагат на човека да се почувства в своята цялост, крепко здраве и добра кондиция.

Черпил е опит от собствената си практика, от ценните духовни завети на Учителя Дънов, на леля Ванга, на лечителите Петър Димков и Джуна, на дядо Влайчо, на йеромонах Неофит Калчев, събирал народни лекове от уста на уста от 1872 г., и от други недотам медийно популярни хора, отдали се със страст и усърдие на билкарството. Включени са и съвети на авторитетни лекари, които са с разбирането, че постиженията на съвременната медицина съвсем не бива да изключват и да отхвърлят хилядолетната народна мъдрост за лечение и профилактика на болестите, доказала се във времето с благоприятния си терапевтичен ефект.

Рецептите са около 800, подредени по азбучен ред. Изредени са болестите и съответните билки, с които се лекуват.

Съдържа подробна информация за 184 вида билки, използвани в Рецептурника, заедно с латинските им наименования.

Описани са начините на приготвяне и употреба на различните видове извлеци, както и специфични процедури. И не на последно място как се събират, съхраняват и приготвят лечебните треви, както и най-удачното време за тяхното бране.

Повече информация
ISBN 9786197280753
Цветност черно/бяла
Издател Атеа букс
Корица мека
Брой страници 484
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Билки за здраве
Вашият рейтинг