Количка
Вход

Без милост (Лекси Блейк)

От: Лекси Блейк

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИБСХИТ13
13,90 лв.

„Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история..."

„Едно неразкрито убийство, заплетени интриги и страстна любовна история – увлекателна смес, която ще ви държи в напрежение до последната страница.“

Гилти Плежърс Бук Ривю

Братята Дрю, Райли, Бран и сестра им Мия са единствените оцелели членове на семейство Лолес. Преди двайсет години родителите им са жестоко убити, а домът им – опожарен. Полицията хвърля вината за трагедията върху баща им, но и четиримата знаят, че това е дело на неговите съдружници, затова се заклеват да посветят живота си на отмъщението.

След тежко детство, прекарано по сиропиталища и приемни семейства, вече порасналите членове на фамилията Лолес са подготвили всяка стъпка от плана си за възмездие. Всеки един от братята трябва да проникне в компаниите на виновниците и да ги съсипе отвътре.

Първата мисия е на изключително чаровния и умен юрист Райли. Задачата му е да саботира огромна сделка на „Страткаст“ и да съблазни Ели Стратън, наследницата на компанията, чийто покоен баща е съучастник в убийството на съпрузите Лолес.

Макар първоначално да е напълно отдаден на мисията си, Райли започва да се възхищава на благородството на Ели и бързо се влюбва в доброто й сърце. А когато картите падат на масата, Райли трябва да избира между отмъщението, за което се е подготвял през целия си живот, и жената, без която е сигурен, че не би могъл да живее...

 

Повече информация
ISBN 9786191571949
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Брой страници 344
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Без милост (Лекси Блейк)
Вашият рейтинг