Количка

Без грим и ретуш

От: Александър Янчулев

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИЗТЗБ9358
13,00 лв.
"​Тази книга е сбор от събития, малки и големи случки и персонажи, които съпътстваха четиригодишния ми мандат като кмет на София. Описанията не следват строга хронология. Те са представени без грим и ретуш, такива каквито аз съм ги преживял."

- проф. Александър Янчулев
​"Тази книга е сбор от събития, малки и големи случки и персонажи, които съпътстваха четиригодишния ми мандат като кмет на София. Описанията не следват строга хронология. Те са представени без грим и ретуш, такива каквито аз съм ги преживял. Тук споделям моите чисто човешки преживявания и бих казал, че с написаното разкривам част от себе си, останала скрита за околните.

В книгата се прави връзка със събития и факти, които са се случили преди и след като аз седнах на кметския стол – за да изясня моето поведение, решения и постъпки, добри или лоши. Не липсват и мои оценки за известни личности от това време. Това са мои субективни възприятия във време, когато София изживява голяма икономическа криза и е в борба за съхраняване на своето местно самоуправление. И ние оцеляхме!"

- проф. Александър Янчулев
Повече информация
ISBN 9786190109358
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Изток - Запад
Корица мека
Размери 17х24
Брой страници 152
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Без грим и ретуш
Вашият рейтинг