Количка 0
0,00 лв.

Български език и литература 1.клас. Учебно помагало за избираемите учебни часове (Просвета Плюс)

От: Пенка Димитрова, Мария Бончева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП10164
Раздел: 1-ви клас
5,90 лв.

По новата учебна програма. Помагалото за избираемите учебни часове по български език и литература има универсален характер.

Раздел: 1-ви клас

Учебното помагало по български език и литература за избираемите учебни часове е изцяло съобразено с новата програма, влязла в сила през учебната 2016 – 2017 г.
То е предназначено за надграждане на знанията на първокласниците по български език и за затвърдяване на уменията им да четат и да пишат правилно. Уроците в помагалото следват логиката на учебното съдържание, регламентирано от програмата.
Всяка урочна единица съдържа разнообразни занимателни задачи. Особено полезни за формирането на правописните навици на първокласниците са съобразените с процеса на началното ограмотяване диктовки.
Помагалото дава възможност да се приложи индивидуален подход към учениците в зависимост от равнището на техните знания и умения. Предвидено е след работата по всеки урок отделният ученик да направи самооценка на постиженията си.
Помагалото за избираемите учебни часове по български език и литература има универсален характер и може да послужи на всеки учител – независимо от това кой учебен комплект използва в часовете за задължителна подготовка.

Раздел: 1-ви клас
Повече информация
ISBN 9786192220624
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 60
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Български език и литература 1.клас. Учебно помагало за избираемите учебни часове (Просвета Плюс)
Вашият рейтинг