Количка 0
0,00 лв.

Българите преди България - книга 3 (Поредица Родина)

От: Пламен Петков

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ТРПР2
Раздел: История
25,00 лв.

Нова уникална историческа книга ви предлагат издателство „Труд” и авторът Пламен Петков.

Раздел: История

„Българите преди България” е посветена на величествената съдба на нашите предци преди основаването на Аспарухова България. В нея ще намерите всички известни до този момент древни текстове, които разказват за техните бит, култура, обичаи и нрави. Десетки непоказвани досега снимки и илюстрации ще помогнат на читателите да се пренесат във времето, когато се е раждал българският народ и да видят света през очите на древните българи.

Изданието е специално посветено на професора по археология Рашо Рашев, който е един от най-видните изследователи на прабългарите.

Книгата е уникален разказ за богатата, драматична и величествена съдба на българите от тяхната поява до създаването на българската държава. В нея ще прочетете автентичната най-древна история на българите - такава, каквато са я описали самите българи и техните антични и средновековни съвременници. Книгата съдържа уникални откъси от стари хроники, каменни надписи и летописи, които ще дадат възможност на всеки читател сам да влезе в ролята на историк. Множеството илюстрации, карти и снимки ще ви пренесат в света на древните българи, които продължават да бъдат един от най-загадъчните народи в историята.

Раздел: История
Повече информация
ISBN 9789543981434
Цветност цветна
Издател Труд
Корица твърда
Брой страници 212
Дата на издаване 2012 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Българите преди България - книга 3 (Поредица Родина)
Вашият рейтинг