Количка 0
0,00 лв.

Бъди по-щастлив сега

От: Джейкъб Сейгър Уайнстийн

Щастието не е в това какво притежавате или как изглеждате, а в това, което правите.

Щастието не е в това какво притежавате или как изглеждате, а в това, което правите.

„Бъди по-щастлив сега“ ще ви предложи 100 прости неща, които можете да направите още сега, за да предизвикате положителни промени в живота си. На този практически насочен наръчник не бива да се гледа като на списък със задължителни стъпки за изпълнение или като на строга програма за самопомощ – авторът предупреждава още в началото колко погрешен е този подход.

Това не е списък, а по-скоро бюфет, пълен с вкусни почерпки за душата и тялото ви – лесни и прости за приготвяне, с които можете да се награждавате всеки ден, без да изпитвате вина, че не сте ги направили всичките.

Всеки от съветите е даден на базата на съвременни научни изследвания по темите, които авторът определя като Щастливата четворка – положителни взаимоотношения, редовни упражнения, достатъчно сън и осъзнатост. Поднесени с чувство за хумор и самоирония, с разбираеми схеми и весели илюстрации, тези 100 пътечки към щастието са разделени на пет групи: „Щастлив ум“, „Щастливо тяло“, „Щастливо сърце“, „Щастлив портфейл“ и „Щастлива душа“. Някои от тях са общоизвестни истини, а други по-скоро ще ви изненадат – като например колко малко физическия упражнения на ден всъщност са достатъчни, за да се почувствате веднага по-добре. Танцувайте повече, яжте повече зеленчуци, купувайте си преживявания, а не вещи, не си губете времето и най-вече – проявявайте повече съчувствие към себе си. Това са само част от съветите, с които комикът Джейкъб Сейгър Уайнстийн иска да ви помогне да се почувствате по-добре веднага.

Авторът на тази книга е американски писател и сценарист, носител на наградата на Гилдията на сценаристите в Америка, както и автор на хумористичното издание The Onion и в The New Yorker и BBC

Повече информация
ISBN 9789542842620
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 144
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бъди по-щастлив сега
Вашият рейтинг