Количка 0
0,00 лв.

Бъдете здрави! Как?

От: Сотир Марчев

Как да бъдем по-здрави? Какъв е пътят към дълголетието?

Не просто си задаваме тези въпроси, а търсим съветите на специалисти, които да ни преведат тежките медицински термини и дадат правилните съвети.

Един кардиолог и един журналист от 10 години говорят по всички теми, които са важни за здравето – от стреса, съня, движението, затлъстяването до онкологичните заболявания, инфаркта, инсулта...

Всяко интервю, което Любомира Николаева прави с професор Сотир Марчев, е сред най-четените в платформата на „24 часа“ – хартиения вестник, едноименния сайт, здравната медия 24zdrave.bg.

След всеки техен разговор читателите задаваха и още, и още въпроси. Вашето доверие към този тандем провокира и насърчи появата на книга в три тематични блока, която държите в ръцете си.

Интервютата са надградени с актуални медицински коментари на проф. Марчев – едно от медицин- ските светила, които всяка година от 2014 г. и досега читателите ни поставят в лигата „Лекарите, на които вярваме“.

Книгата е достоверен пътеводител за вашето здраве, а ако спазвате съветите на проф. Марчев, ще знаете и КАК да стигнете с усмивка и без задъхване до дълбоки старини.

Повече информация
ISBN 9789543988075
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Труд
Корица мека
Размери 14.5х21
Брой страници 244
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Бъдете здрави! Как?
Вашият рейтинг