Количка

Аз убивам гиганти

От: Джо Кели, Кен Нимура

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ИНКК01
Специална цена 21,60 лв. Редовна цена 24,00 лв.

2,40 лв. 10 %

​Автори - Джо Кели и Кен Нимура, преводач - Саша Александрова, оформление на корицата - Емил Марков.
Барбара Торсън е героиня, каквато скоро не сте виждали: остроумна, нахакана петокласничка, която не се страхува от нищо. И защо пък да се страхува… ? Все пак тя е единственото момиче в училището, въоръжено с древен нордически боен чук, а работата й е да убива великани и да опази града си от древната напаст. Или поне това е нейната версия… но къде минава границата между реалност и фантазия в сърцето на Барбара? Ами ако казва истината?

Излязла с неочаквана деликатност изпод писалката и четките на Джо Кели и Кен Нимура, „Аз убивам гиганти” е великолепна история за съзряването с леко горчив привкус. История за премеждията на деветгодишно момиче, борещо се за надмощие както срещу въображаеми, така и срещу реални чудовища, докато светът й се срива в краката на гиганти, по-големи от всичко, с което едно дете би трябвало да се сблъсква.

Това колекционерско издание не просто събира седемте броя на „Аз убивам гиганти”, но съдържа и великолепна колекция от допълнителни материали, благодарение на които можете да надникнете в процеса и етапите от създаването на една графична новела. Същински кратък курс по създаване на комикси, в който Кели и Нимура отдръпват завесите и ви въвеждат в своя творчески свят прямо и с неподражаема нотка хумор.
Повече информация
ISBN 9789547833098
Тегло 0.7000
Цветност черно/бяла
Издател Ink
Корица мека
Художник Саша Александрова
Размери 15х23
Брой страници 312
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Аз убивам гиганти
Вашият рейтинг