Количка 0
0,00 лв.

Аз имам

От: Джу Йон Хонг, Со Юн Лий

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЛОК824
17,00 лв.
​Корейските тайни за финансово благополучие
Гуру от Южна Корея споделя уникален метод за натрупване на богатство с помощта на емоциите ни и отваря врата към изпълнен с благоденствие свят. Разгърнете кориците и поемете на философско пътешествие от Париж до Токио...

Со Юн Лий е магнетична жена, призната за “Гуру на богатите”. Успешен автор и изпълнен с проникновение мислител, тя е анализирала мъдростта на класически азиатски текстове, както и 100 000 практически примера, за да открие пътя към финансовото благополучие. 

Джу Йон Хонг споделя наученото от Гуруто в разказ, който ще промени живота ви. Началото е една простичка емоция, наречена от авторката Аз имам. 

Като прилага практичните, но и нестандартни проникновения в ежедневния си живот, Джу Йон преживява пълна промяна на нагласата си, чувството си за пълноценност и в крайна сметка на финансовото си състояние.

Аз имам е силата, която привлича богатството, корейското изкуство да превърнеш мислите си в паричен поток, а тази невероятна поредица от уроци ще ви покаже как да го прилагате в собствения си живот. Научете се да усещате това, което вече имате, и ще имате много повече. Да бъдеш богат, без да жертваш настоящето за бъдещето – това ни учи тази книга чрез следване на следните принципи:

- оценявайте правилно това, което имате;
- контролирайте емоциите, свързани с пари;
- намерете „точка на прилагане на сила“, която ще ви осигури финансов скок;
- променете фокуса си, за да видите нови източници на доходи;
- и много други.
Повече информация
ISBN 9789547832824
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Локус
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 288
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Аз имам
Вашият рейтинг