Количка 0
0,00 лв.

Атлас по История и цивилизация за 7. клас + код за едногодишен абонамент за онлайн помагало (Атласи)

От: Илия Илиев

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
АТЛУП71812
8,00 лв.

Атласът по история и цивилизации е с приложение онлайн тестове по история и цивилизации за 7. клас. На някои от страниците има специфичен матричен баркод (QR код), чрез сканирането на който има бърз и лесен достъп до аудиоинформация по съответната тема. 

Онлайн тестовете по история и цивилизации за 7. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателството. Достъпът до онлайн тестовете става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма.

България от началото на възраждането (XVIII в.) до началото на XXI в.

Атласът по история и цивилизации е с приложение онлайн тестове по история и цивилизации за 7. клас. На някои от страниците има специфичен матричен баркод (QR код), чрез сканирането на който има бърз и лесен достъп до аудиоинформация по съответната тема. Атласът е съставен в съответствие с изискванията на новата учебна програма по история и цивилизации за 7. клас за учебната 2018 / 2019 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници.

Онлайн тестовете по история и цивилизации за 7. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателството, в категорията онлайн тестовете по история и цивилизации подкатегория за 7. клас. Достъпът до онлайн тестовете става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Онлайн тестовете са по теми от новата учебна програма по история и цивилизации за 7. клас. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789542945239
Тегло 0.250000
Цветност цветна
Издател Атласи
Корица мека
Размери 21x29
Брой страници 24
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Атлас по История и цивилизация за 7. клас + код за едногодишен абонамент за онлайн помагало (Атласи)
Вашият рейтинг