Количка 0
0,00 лв.

Атлас по История и цивилизация за 6. клас + код за едногодишен абонамент за онлайн помагало (Атласи)

От: Илия Илиев

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
АТЛУП6172
8,00 лв.

Атласът по история и цивилизации е с приложение онлайн тестове по история и цивилизации за 6. клас. На някои от страниците има специфичен матричен баркод (QR код), чрез сканирането на който има бърз и лесен достъп до аудиоинформация по съответната тема. 

Онлайн тестовете по история и цивилизации за 6. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателството. Достъпът до онлайн тестовете става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гърба на картата има указания за активиране на кода.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма.

"Атлас по история и цивилизации за 6. клас" е съставен в съответствие с изискванията на новата учебна програма по история и цивилизации за 6. клас за учебната 2016 - 2017 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници.

Онлайн тестовете по история и цивилизации за 6. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателство "Атласи", в категорията "Онлайн тестове история и цивилизации, подкатегория за 6. клас. Достъпът до тестовете става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гъбра на картата има указания за активиране на кода.

Тестовете са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители. На някои от страниците има специфичен матричен баркод (QR код), чрез сканирането на който има бърз и лесен достъп до аудиоинформация по съответната тема.

Настоящото издание е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789542945147
Тегло 0.250000
Цветност цветна
Издател Атласи
Корица мека
Размери 21х29
Брой страници 24
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Атлас по История и цивилизация за 6. клас + код за едногодишен абонамент за онлайн помагало (Атласи)
Вашият рейтинг