Количка 0
0,00 лв.

Атлас по география и икономика за 9. клас + On-line тестове (Атласи)

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
АТЛУП9181
Раздел: 9-ти клас
8,00 лв.

Атласът е съставен в съответствие с изискванията на новата програма за 9. клас за учебната 2018-2019 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници. 

Раздел: 9-ти клас

Атласът е съставен в съответствие с изискванията на новата учебна програма по география и икономика за 9. клас за учебната 2018-2019 г. и е съвместим с одобрените от МОН нови учебници. 

On-line ТЕСТОВЕ (нова програма) по география и икономика за 9. клас, които са приложение към атласа се намират на сайта на издателството, в категорията ОНЛАЙН ПОМАГАЛА КЪМ УЧЕБНИ АТЛАСИ, подкатегория География и икономика/за 9. кл. (нова програма) 

Достъпът до учебното ОНЛАЙН ПОМАГАЛО става с код, който е отпечатан върху скреч карта, приложена към атласа. На гъбра на картата има указания за активиране на кода. 

On-line тестовете са по теми от новата учебна програма по география и икономика за девети клас. Подходящи са както за работа в клас, така и за самоподготовка. Усвояването и проверката на знанията става лесно, забавно и успешно. 
Помагалото съдържа също указания за работа и система за оценяване. Резултатите могат да служат за самоконтрол от ученика и контрол от страна на учители и родители.

Раздел: 9-ти клас
Повече информация
ISBN 9789542945260
Цветност цветна
Издател Атласи
Корица мека
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Атлас по география и икономика за 9. клас + On-line тестове (Атласи)
Вашият рейтинг