Количка 0
0,00 лв.

Атлас. Историята на Татко Солт

От: Лусинда Райли, Хари Уитакър

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ТРД702
25,00 лв.

Финалът на сагата "Седемте сестри" - "Атлас. Историята на Татко Солт", е разказ за един бурен живот, съпътстван от много любов и още повече загуби.

1928 г., Париж

Измършавяло и болно момче е намерено от добро семейство. Талантът и добрината му го превръщат в любимец в новия дом, а семейството му показва живот, за какъвто не е мечтал. Но момчето е нямо, или поне така смятат всички. Докато израства като млад мъж, влюбвайки се в красивата Ел, и посещавайки уроци в престижната Парижка консерватория, той почти е забравил за ужасите от миналото си или за обещанието, което се е заклел да спази. Но в цяла Европа злото се надига и никой не е в безопасност. В сърцето си момчето сякаш знае, че цял живот ще му се наложи да бяга.

2008 г., Егейско море

Седемте сестри се събират за първи път заедно на борда на "Титан", за да изкажат последно сбогом на енигматичния си баща, когото са обичали толкова много. За изненада на всички, Мери, изчезналата сестра, е тази, на която Татко Солт е избрал да повери разгадаването на загадката за тяхното минало. Но след всяка разкрита истина възниква друг въпрос. Сестрите ще открият много тайни за своя баща, и още по-шокиращо е, че тези отдавна заровени тайни имат последствия за тях в настоящето.

В този епичен завършек на поредицата "Седемте сестри" всичко ще бъде разкрито.

Повече информация
ISBN 9789543987702
Тегло 0.800000
Цветност черно/бяла
Издател Труд
Корица мека
Размери 14х21
Преводач Калина Бахчеванова
Брой страници 720
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Атлас. Историята на Татко Солт
Вашият рейтинг