Количка

Асен и пътешествениците в 100 Българии

От: Елена Павлова

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СФТ339
Специална цена 13,49 лв. Редовна цена 14,99 лв.

1,50 лв. 10 %

​Асен открива, че скучната занималня в читалището е таен клуб на хора със специалното умение да пътешестват в различни паралелни Българии. Елена Павлова е приготвила ново приключение за любознателни деца със свободен дух.
Асен открива, че скучната занималня в читалището е таен клуб на хора със специалното умение да пътешестват в различни паралелни Българии. И — най-странното: той самият има уникално силна дарба да пътешества до най-отдалечените паралелни Българии. Елена Павлова - автор на успешните книги „Камени и пиратите от 5 Г“ и „Приключение в Долната земя“, е приготвила ново приключение за любознателни деца със свободен дух.

Ваканциятa идва и Асен няма търпение да отпътува при леля си във Варна, където ще се забавлява на воля и ще се срещне с онлайн приятелката си Нася, с която отдавна си чатят и обсъждат книги за четене от задължителния списък (както и някои, които не са от него).

Но всичко се проваля, когато става ясно, че първо: леля му е болна и идва в София за лечение; второ: няма да се види с Нася; трето: новата жена на баща му го записва в някакво си читалище на занималня, сякаш е бебе.

За негова изненада някои от момчетата, момичетата и преподавателите в читалището се оказват част от тайна организация на българи с необичайната дарба да пътешестват между паралелните Българии. А Асен открива, че той има най-силната дарба от всички — дарба, която ще го въвлече в безброй опасни и забавни приключения в различните Българии.

С хитовите си книги „Камен и пиратите от 5 г“ и „Приключение в Долната земя“ Елена Павлова доказа, че е майстор в писането на съвременни приключения за деца. „Асен и пътешествениците в 100 Българии“ ще омагьоса младите читатели с интересни факти (и измислици) от историята на България, дори да не са фенове на четенето на книги от задължителния списък.
Повече информация
ISBN 9786191516339
Тегло 0.6000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Художник Цвета Петрова
Размери 13х20
Брой страници 223
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Асен и пътешествениците в 100 Българии
Вашият рейтинг