Количка
Вход

90-дневна диета - 1 част

От: Бреда Хробат, Мойца Поляншек

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
НКЗКД1
14,00 лв.

Кулинарен дневник. Най-ценната книга след празничните преяждания!

"От утре започвам" - изразът до болка е познат на хиляди, преяли и натрупали килограми по повод или без повод. Трескаво започва търсене на диети и допитване до приятели, успели да свалят някой и друг килограм. Обикновено вталяването свързваме с гладуването.

Чували си сте някога за диета, за която не е нужно да се отказвате от храната?

Е, това е 90-дневната диета.

Тя е изключително популярна и използвана от стотици хиляди европейски дебеланковци и дебеланки, които след трите месеца не само са отслабнали, но и задържат постигнатото намалено тегло. Това не е толкова диета, колкото режим на хранене, с който се отслабва, без да се лишаваме от никаква храна. Може да си позволим да ядем всичко: плодове, зеленчуци, месо, ориз, хляб, дори сладкиши и торти.

Основният принцип на 90-дневната диета е хранене по точно определени дни, като от значение е разпределението на продуктите по групи, поемането на достатъчно количество течности, както и редовната физическа активност. Не бива да се забравя, че еднакво важно е както какво хапваме, така и какво количество изяждаме.

Книгата е изключително практична и улеснява прилагането на хранителния режим. За всеки от 90-те дни е посочено какво трябва да ядете на трите основни хранения и двете междинни. Предложени са ястия, продуктите и начинът на приготвяне. Ястията са прости, не изискват много време за готвене и са от продукти, които се намират във всеки магазин.

Повече информация
ISBN 9789543303205
Цветност цветна
Издател Унискорп
Корица мека
Брой страници 112
Дата на издаване 2011 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:90-дневна диета - 1 част
Вашият рейтинг