Количка 0
0,00 лв.

52 цитата (Иво Иванов)

От: Иво Иванов

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ВКН802
15,00 лв.

Бележник с 52 цитата от Иво Иванов

Между страниците на този бележник са събрани 52 избрани цитата от книгите „ Кривата на щастието “ и „Отвъд играта“, чийто автор е Иво Иванов, един от най-добрите български писатели. Но освен неподражаемите текстове, посветени на действителни личности и събития, тези парчета от истории са послания за човещина, доброта, несломима воля и любов, която променя животи. 

***

Винаги съм вярвал, че за да откриеш една необикновена, изумителна, единствена по рода си история трябва просто да попиташ първият случаен минувач на улицата.

Всеки човек е носител на поне една неподражаема притча...на една прекрасна песен...на един зашеметяващ роман...на един достоен за холивудска продукция житейски сценарий.

Не трябва да оставяме своите страници ненаписани и своето повествование само за себе си, защото те могат да бъдат от полза не само за техния автор. Самото писане не е особено трудно. Трябва просто да седнеш пред хартията или компютъра, да отвориш раните си и да започнеш да си спомняш, да преживяваш.

Всичко е много по-лесно и истинско, когато взимаш мастило от болките си, от собствените си истории, терзания, мечти, провали и триумфи.

52 цитата извадени от своя контекст не са история. Те са просто думи...мисли изтръгнати от мястото където винаги са се чувствали щастливи и където честно казано навярно искат да се върнат. Но в случая те са и още нещо – надеждата, че ще ти помогнат да посегнеш към ключа в твоя джоб. Ключът към тайната, която си ти.

На следващите страници ще откриеш 52 апела към теб и твоята ненаписана книга.

Моля те, напиши я! За мен. За себе си. За хората, които те обичат. И за тези, на които твоята история някой ден ще подаде ръка.

Ето, това е хартията. Мастилото зависи от теб.

- Иво Иванов

Повече информация
ISBN 9786197300802
Цветност цветна
Издател Вакон
Корица мека
Брой страници 224
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:52 цитата (Иво Иванов)
Вашият рейтинг