Количка

365 дни

От: Бланка Липинска

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ338
18,00 лв.


​Разтърсваща, еротична и чувствена история, която вдъхнови хитовия филм „365 дни“!
Лаура Биел и приятелят ѝ отиват на почивка в Сицилия по повод двадесет и деветия рожден ден на младата жена. На втория ден от пътешествието им тя е отвлечена. Похитителят ѝ се оказва не кой да е, а невероятно красивият Масимо Торичели – шеф на могъща мафиотска фамилия, който желае да я притежава да на всяка цена.

Преди години, по време на покушение срещу живота му, Масимо има видение – красива жена, която изглежда точно като Лаура. Когато се измъква от лапите на смъртта младият дон се заклева, че тя ще бъде негова. Без значение от цената.

Масимо ще държи Лаура в плен в продължение на 365 дни и ще се опита да спечели сърцето ѝ. Ако тя не се влюби в него, е свободна да си отиде. Ако обаче се опита да избяга, той ще убие цялото ѝ семейство.

Двамата се оказват в една жестока, но чувствена игра, в която е заложено всичко. Скоро Лаура започва да изпитва привличане към бруталния и красив мъж. Между тях пламва неочаквана и опожаряваща страст, която не признаваи табута и задръжки. Но външни сили, извън техния контрол, заплашват да я разрушат. 
Повече информация
ISBN 9789542833338
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Брой страници 344
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:365 дни
Вашият рейтинг