Количка 0
0,00 лв.

2022 Астрологична прогноза. Жертва в името на любовта

От: Гал Сасон

​Астрологична прогноза за 2022-ра година и много повече!

Запретнете ръкави 
и се пригответе за бурното трето 
десетилетие на XXI век

Елегантното и интригуващо съчетаване на познание, почерпано от класическата западна астрология и идеи и прозрения от Изток.
В ръцете ви е поредната прогноза на Гал Сасон за идната година.

Изкусен разказвач с пространни познания по астрология, кабала, източни духовни и мистични практики, нумерология, митология и психология, Гал създава широкоформатна представа за духа и тенденциите през 2022-ра (Първа част). Във Втора част те са конкретизирани за 12-те зодиакални знака. Тук всеки ще намери основни насоки и опорни точки, препоръки и дори предупреждения, засягащи не само здравето, отношенията, кариерата и образа ни пред другите, но и личностното израстване и трансформация.

Елегантното и интригуващо съчетаване на познание, почерпано от класическата западна астрология и идеи и прозрения от Изтока, ни подготвя за предизвикателствата на една уж сива година, в която ще се учим да упражняваме свободната си воля, да отваряме сърцето си и да се жертваме в името на любовта.

"Гал Сасон се заема със сложната задача да живее качествено и й придава красота, разум и смисъл. Майсторският му разказ ще ви увлече и омагьоса, за да ви подготви за 2022-ра. Хората, които следват планетите, ще намерят в книгата подробни указания и могъщи напътствия. Онези, които искат просто да разберат как да се справят по-добре, ще открият митология, изпъстрена с трезви практични съвети."
- Лора Дей, автор на бестселърите "Кръгът" и "Практическа интуиция"
Повече информация
ISBN 9789544749224
Тегло 0.820000
Цветност черно/бяла
Издател Кибеа
Корица мека
Размери 13х18
Брой страници 712
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2022 Астрологична прогноза. Жертва в името на любовта
Вашият рейтинг