Количка 0
0,00 лв.

Завръщане в кафенето на края на света

От: Джон Стрелеки

Десетина години след посещението на крайпътното заведение със странното име Защо си тук, което преобръща живота му, Джон кара колело по живописен маршрут на Хавайските острови, когато за негово огромно изумление вижда край пустия път познатото кафене...
Продължение на бестселъра „Кафене на края на света“

Животът и мирогледът на Джон се променят кардинално, когато една вечер се изгубва и случайно попада в крайпътно кафене със странното име Защо си тук. Вълнуващите разговори и достигнатите прозрения му вдъхват смелост да загърби потискащата рутина на ежедневието и да възприеме нов подход към живота.
Десетина години по-късно Джон кара колело по живописен маршрут на Хавайските острови, когато за негово огромно изумление вижда край пустия път кафене Защо си тук. Там са и старите му познати – сервитьорката Кейси и собственикът Майк. Към тях обаче ще се присъедини нов посетител – работохоличката Джесика, която е изгубила пътя и обхвата на телефона си. Тя неохотно се съгласява да остане за малко в кафенето, където получава традиционното меню с три въпроса на гърба. 
Вече преживял духовна трансформация, Джон на свой ред ще се постарае да помогне на Джесика да постигне хармония със себе си. Той обаче не подозира, че самия него го очакват вълнуващи предизвикателства, които ще го насочат по нов път. 
Повече информация
ISBN 9789542620525
Тегло 0.200000
Цветност черно/бяла
Издател Хермес
Корица мека
Размери 12x16,5
Преводач Цветелина Лакова
Брой страници 256
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Завръщане в кафенето на края на света
Вашият рейтинг