Количка 0
0,00 лв.

Тестове по математика. Подготовка за национално външно оценяване в 4. клас (Просвета Плюс)

От: Владимира Ангелова

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ППП41929
Раздел: 4-ти клас
14,00 лв.

Учебното помагало е предназначено за подготовка на учениците за националната проверка в края на 4. клас по новия формат, определен от МОН. 

Раздел: 4-ти клас

Учебното помагало е предназначено за подготовка на учениците за националната проверка в края на 4. клас по новия формат, определен от МОН. 

Разработено е в две части и съдържа диагностични тестове, структурирани във формата на Националното външно оценяване по математика.

В първата част са поместени тестове, чрез които се диагностицират компетентностите на учениците след изучаването на всяка тема от учебното съдържание по математика за 4. клас. Те са придружени с кратка теоретична част, с която се акцентира върху новите знания и умения, дефинирани в учебната програма по математика за 4. клас. 

Втората част съдържа тестове, които са предназначени за установяване на нивото на математическите компетентности на учениците в края на 4. клас.

Всеки тест е съставен от 25 задачи, от които:

 - 18 задачи с избираем отговор;
 - 5 задачи с кратък свободен отговор (число);
 - 1 задача с разширен свободен отговор;
 - 1 задача с 3 броя разширени свободни отговори.

Времето за провеждане на всеки тест е 60 минути, а за учениците със специални образователни потребности – до 100 минути.В помагалото са поместени критерии за оценяване на задачите и ключ с верните отговори за всеки тест. 

Работата по това учебно помагало предоставя на учениците възможност за целогодишна системна и ефективна подготовка за успешно представяне на изпита – тест по математика.

Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9786192223298
Цветност черно/бяла
Издател Просвета Плюс
Корица мека
Брой страници 144
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове по математика. Подготовка за национално външно оценяване в 4. клас (Просвета Плюс)
Вашият рейтинг