Количка 0
0,00 лв.

Тестове по български език и литература за 4. клас за национално външно оценяване (Просвета Плюс)

От: Пенка Димитрова, Невена Петрова и др.

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП41918
Раздел: 4-ти клас
7,90 лв.

Учебното помагало включва 12 теста по новия модел за национално външно оценяване след 4. клас по български език и литература от учебната 2019/2020 г.

Раздел: 4-ти клас

Учебното помагало включва 12 теста по новия модел за национално външно оценяване след 4. клас по български език и литература от учебната 2019/2020 г. Всеки тест се състои от 3 части, които съдържат различен брой задачи:

 - първа част: диктовка и 10 езикови задачи с избираем отговор;
 - втора част: текст и задачи за четене с разбиране към него – 3 задачи с избираем отговор и 6 задачи със свободен отговор. Включени са както художествени, така и нехудожествени текстове: фолклорни и авторски приказки, текстове от детски енциклопедии, анотация на детска книга, инструкция за домакински уред, указание за детска игра;
 - трета част: задача с творчески характер за създаване на кратък текст с обем 3 – 5 изречения по зададена тема, по картина и ключови думи, задача за редактиране.

Към всеки тест е предложена детайлна система от критерии и показатели за оценяване, която изцяло покрива очакваните резултати в края на 4. клас. В помагалото са включени и листове за отговорите на учениците, конструирани по новия модел за националното външно оценяване.

За да бъдат улеснени учениците при подготовката си за НВО, в края на помагалото има приложение за бърз преговор на овладените езикови, речеви и литературни понятия и компетенции.

Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9786192223281
Цветност черно/бяла
Издател Просвета Плюс
Корица мека
Брой страници 84
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тестове по български език и литература за 4. клас за национално външно оценяване (Просвета Плюс)
Вашият рейтинг