Количка 0
0,00 лв.

Скандал

От: Венета Райкова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕНТБ49
15,00 лв.

„Скандал” е зашеметяващ, шокиращ и спиращ дъха роман с напрегнат сюжет и горещи сцени.

Запознайте се с Виктория. За ослепителната, богата и властна собственичка на бизнес империя няма нищо непостижимо в света на големите игри. Но каква роля й е отредила съдбата в играта на любов? И накъде ще поеме, когато силата на желанието се сблъска с веригите на идеалния брак? 

Павел е успешен продуцент, но какво му струва да бъде мъжът до Виктория? И каква цена трябва да плати, за да се задържи в този бранш, който се влияе от настроенията на звездите и капризите на публиката? Виктор, младият и привлекателен син на звездната двойка, има сериозни амбиции. Но дали ще научи уроците си, или ще се провали? 

Съни е най-добрият папарак в България. Пътят към сбъдването на най-голямата му мечта е осеян с непреодолими препятствия. Ще успее ли телевизионната водеща Ванеса, с която правят горещ секс, да му помогне? 

Донко и Кара са млади, красиви и талантливи актьори. Каква обаче е тайната на успешния брак и през какво преминава една майка, за да съхрани себе си? 

„Скандал” е зашеметяващ, шокиращ и спиращ дъха роман с напрегнат сюжет и горещи сцени. Той ще ви накара да се замислите за най-съкровените си желания и за това на какво сте готови, за да ги постигнете.

Повече информация
ISBN 9786191642823
Цветност черно/бяла
Издател Ентусиаст
Корица мека
Брой страници 376
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Скандал
Вашият рейтинг