Количка 0
0,00 лв.

Сборник по математика за 7. клас (съдържа над 1300 задачи) - Коала Прес

От: П. Рангелова, К. Бекриев, Л. Дилкина, Н. Иванова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
КОПУП71812
Раздел: 7-ми клас
16,00 лв.

Сборникът е основно преработен и допълнен съгласно новата учебна програма на МОН за 7. клас и обхваща цялото учебно съдържание.

Раздел: 7-ми клас

Сборникът е основно преработен и допълнен съгласно новата учебна програма на МОН за 7. клас и обхваща цялото учебно съдържание.

Структурата на сборника е съобразена със съдържанието на одобрените от МОН учебници по математика за 7. клас и позволява едновременното им ползване с цел да се затвърдят, допълнят и обогатят познанията на учениците.

Сборникът е предназначен за самоподготовка, за работа в час, както и за подготовка за конкулси, състезания и олимпиади по математика.

Сборникът съдържа:

 - тематично подредени задачи;
 - примерни контролни работи;
 - тематични тестове;
 - отговори, упътвания и решения.


Всяка тема в сборника започва със систематизиране на основните понятия и твърдения, след което задачите са подредени по степен на сложност в две нива - група А и група Б:

   - задачите от група А служат за усвояване, осмисляне и затвърждаване на основни знания и умения. Тези задачи често се явяват като задачи компоненти в по-трудни и обобщаващи задачи, включени в група Б. 

  - задачите от група Б се решават с помощта на знания, придобити в училище, но изискват съобразителност и комбинативност, а често и нестандартен подход

Раздел: 7-ми клас
Повече информация
ISBN 9786197134735
Цветност черно/бяла
Издател Коала Прес
Корица мека
Брой страници 448
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Сборник по математика за 7. клас (съдържа над 1300 задачи) - Коала Прес
Вашият рейтинг